Märkätilat alkaa kohtapuolin olemaan valmiit. Molemmat kylppärit on laatoituksen osalta valmiina, saunasta puuttuu enää lauteet ja kiukaan takaisen seinän laatoitus. Sekin saadaan ensiviikolla tehtyä.

Itse on ollut tarkoituksena hioa ja tasoittaa, mutta viime viikonloppu meni kyllä ihan penkin alle, kun koko perhe käytiin vatsatauti läpi.
Eletään siinä toivossa, että tulevan viikolopun aikana saataisiin itsekin jotain aikaiseksi työmaalla.

Ja vaikka alkuun mietittiin, onko lattialaatta liian tumma, niin nyt kun näkee lopputuloksen, voi vain todeta, ettei todellakaan ole liian tumma.
Valkoisten seinien kanssa tilasta olisi helposti voinut tulla liiankin pliisu...

Saunan laatoitus vamiina ja kiukaan paikoilleen hahmottelua (kiuas vielä ilman verrkoaan)Tämä on pari päivää vanha kuva, sillä nyt tuo kodinhoitohuoneen lattia on jo aaumattu.
Ja saunakin on tosiaan enää lauteita varten valmiina. Lauteet on tilattu, mutta niissä menee vielä muutama päivä.
Toki niitä olisi lähi rautaukaupastakin saanut, mutta koska haluttiin jotain ekstraa, niin piti tilata vähän kauempaa.
Lopputuloksesta laitan kuvia varmaankin ensi viikolla

Lisäksi haluan kertoa omat huomioni lauteiden tekemisen suhteen. Olen aika monesta saunaan erikoistuneesta paikasta pyytänyt tarjousta lauteiden osalta.
Näitä aloin pyytelemään, ennenkuin tiesin miten sauna oikeastaan edes tehdään...
Halvin tarjous lauteista (materiaaleista) oli 1100€, silloinkin lauteet tuli itse paikan päällä asentaa.
Nyt kun kaikki hankinnat on tehty, voidaan todeta, että halvemmalla päästiin.
Saunan runkorakenteisiin (ruuvit, puut, korokejalat) meni yhteensä n. 69 €. Lauteisiin pienien hintaanostavien kikkailujen jälkeen meni n. 440€. Lisäksi tietenkin työtunnit rungon ja lauteiden kasaamiseen, mutta niihinkin menee yhteensä max. 2 päivää. ja tuohon aikaisempaan hintaan olisi ne asennustyötunnit tulleet myös mukaan.