Talolla ei ole enää täysiaikaisesti työmiehiä. Jo silloin suunnitteluvaiheessa pohdittiin, että sisustusvaiheessa voidaan säästää tekemällä itse.
Se vaihe on nyt sitten käsillä.
Eikä tuo vaikeaa ole, jos vain olisi sitä aikaa enemmän. Ei muuta kuin illat ja viikonloput on kyllä tiiviisti aikataulutettuja.

Lastenhuoneet ja työhuone ovat nyt kuitenkin saaneet lattian.
Meidän makkari olisi vuorossa seuraavaksi, mutta huomasin eilen lattian suoruutta tutkiessani, että yhdessä paikassa lattia on korkeammalla kuin muualla. Vaatisi siis vähänä hiontaa korkeamman paikan kohdalta tai tasoitusta matalampien paikkojen osalta...
No, jos rahinalla en saa tarpeeksi pieneksi tasoeroa, en kyllä taida alkaa pölyttämään enää hiontakoneellakaan... täytyy tuumailla.

Sauna on saanut oven paikoilleen (tosin tästä kuvasta poiketen avautumissuunta vielä muutettiin ennen oven kiinnittämistä paikoilleen...)Kylpyhuoneen Satiiniraita-ovi myös saatu paikoilleen. Tykättään tästä kyllä paljon!Keittiön katto on paneloitu ja liesituulettimelle tehty asennuspaikka.Ja sitten ulkokuvia. Bauhaus myi suht edullisesti (ainakin normihintaan verrattuna) Biolanin kompostipyttyä. Ja koska suunnitelmissa on vakaasti alkaa miettimään omaa roskien lajittelua siinä vaiheessa kun päästään omaan kotiin asumaan, ostettiin tämä...

ja kun lumi suli... lopuksi kauhea näky etupihalta. Kuka siivoaisi tämän? anyone?