...ettei me ikinä saada tota taloa valmiiksi... tai edes niin valiiksi, että muutolupa saataisiin.
Lisäksi vielä kaikki yhteystyökumppanit, joiden pitäisi nyt toimia, keksii kaikkea "kivaa"...

Tiesittekö muuten, että meillä oli eilen kvv-iv tarkastus kaupungin toimesta? Enpä tiennyt minäkään ennenkuin eilen n. klo 12
Eipä siinä onneksi sen kummempia, asiat tsekattiin ja pöytäkirja saadaan kuhan iv-mittaukset on saatu suoritettua. Kaikki toivottavasti torstaihin mennessä...

Sähkömiestä ei ole näkynytkään tontilla. Viime viikolla lupasi tulla loppuviikosta. Eilen vielä lupasi tulla iltapäivästä/illasta. Ei näy kaveria. Kaikki sähkötyöt on käytännössä tekemättä sisällä ja päiviä aikaa kaksi.
Vastaavalta alkaa usko loppumaan... niin kyllä multakin. Jos se kaveri ei ilmesty tänään, niin en tiedä mitä tehdään?!

Mutta, on meillä jotain positiivistakin kerrottavaa, eli putkimiehen sanoin:
Pieni askel putkimiehelle, mutta suuri askel rakentajalle  Meille tulee vettä sisään ja menee ulos.Hanoja on asennettu, itseasiassa kaikki on paikoillaan. Kuvassa keittiön hana


Välitila laatoitettu. Kuvassa sitä ei vielä ole saumattu, mitä se nyt on jo tehty.
Vessa on saanut välitilan laattansa, sekin kuvasta poiketen jo saumattuLisäksi vessan kapea kaappi tuunattu. Siihen oli Puustellilta alunperin vain kaapin kokoinen pöytälevy.
Koska tarjouskampanjan takia päädyttiin kapeampaan kaappiin, mitä tilaan olisi mahtunut, meille jäi "hukkatilaa" kaapin reunaan.
Se saatiin hyvin hyödynnettyä, kun hain Ikeasta pähkinätason (melamiini) josta tehtiin isompi pöytälevy (seinään saakka) sekä pienet hyllyt, joille on laskettu mahtuvan kaksi WC paperirullaa päällekäin.

Ihan suunniteltu juttu siis
Eteinen on myös saanut tapetin
Kuin myös meidän makkari, jonka seinän ulkonäköä ei näytetä osaavan päättää... kuinkahan monta maalikerrosta tuon tapetin alla on?!? No, tämä vaihtoehto tyydyttää, joten pitäydytään siinä.