... tovi on vierähtänyt siitä, kun lupailin niitä kuvia. Tässä niitä nyt sitten on, muutama.

Viimeksi puheena oli vesiongelma. Tuolloin hiekan tuleminen sisään on saatu poistettua ja vesi on silminnähden kirkasta ja hajutonta. Täysin käyttökelpoista siis.
Ongelma ratkesi, kun kaivonprausfirmasta (Rototec) tultiin ja nostettiin pumppua 10m ylöspäin. Tämän jälkeen em. ongelmia ei ole ollut.

Viime viikolla tontinreunalle rullasi iso kaivinkone ja alkoi myllätä. Kaupungin suunnittelema pyörätie (jonka alla kunnallistekniikka tulee menemään) on siis vihdoin päässyt alkuunsa.
Tämän projektin myötä kaupunki teetätti vesitutkimuksen kaikista alueen vesikaivoista. 
Ilmeni, että meidänkin porakaivo sisältää E. Kolibakteeria 1 pmy/100ml. Tästä eteenpäin ollaan sitten kaikki juomavesi keitetty jääkaappiin valmiiksi.
Tehdään vielä oma vesitutkimus tässä piakkoin, sillä tuon edellisen tutkimuksen jälkeen meillä oli tuo kaivo-ongelma ja lisäksi perheemme on kasvanut yhdellä jäsenellä, jonka vuoksi vesi olisi muutenkin hyvä tutkia.

Mutta tässä muutamia talven aikana napattuja kuvia.


Ulkovalaistusta talven pimeinä hetkinä
 


Takan antamaa tunnelmavalaistusta sisällä.
Olohuone joulukuusella ja........ilman joulukuusta.Ruokailutila ja keittiöEteinen ja sieltä näkymä olohuoneen parioville.Vanhempien makuuhuone
Kylpuhuoneen lavuaarisetti...


...ja suihkujen paikatPikkuvessaTyöhuone
KodinhoitohuonettaJa viimeisenä meidän pieni Tyttö, joka syntyi torstaina 3.3.2011 klo 20.07. Painoi syntyessään 3365g ja oli 50cm pitkä