On se jännä tunne, kun talossa on sähköä... kuinkahan moneen kertaan eilisen päivän aikana piti takoa ovikelloa, ihan vain ihmetelläkseni

Mutta siis, MEILLÄ ON LUPA MUUTTAA

Muuttokatselmus oli eilen klo 16.30, eikä siinä sen kummempia. Itse oltiin ajateltu, että kaksion puoli saa jäädä tarkastuksen ulkopuolelle, puuttuihan sieltä vielä lattia, vaikka muuten valmista olikin. Tarkastaja oli kuitenkin sitä mieltä, että valmishan tuokin on, kirjaa pöytäkirjaan vain, että viimeistelyjä vaille...
Kaupungin silmin, meidän koti on valmis.

Sähkärikin ilmestyi tontille vihdoin tiistaina. Hommaa riitti kalustamisessa ja sähkökaappien asentamisessa. Kyllä se siellä painoikin yötämyöten hommia, ei muuten olisi ehtinyt valmiiksi. Saatiin kuitenkin mittauspöytäkirja hyvissä ajoin  (n. klo 15) ennen katselmusta.

KVV-IV vastaavakin jätti leimojen hakemisen kvv-iv katselmuksesta viime minuuteille. Se leima saatiin käsiimme n. klo 16.Viime minuuteille meni siis jokaisen kanssa, mutta hommat kuitenkin hoidettiin!

Tuleva viikko keskitytään nyt sitten pakkaamaan nykyistä asuntoa tyhjäksi ja aloitetaan sitten muutto ensi lauantaina. Siinäkin on sitten kiitettävästi hommaa...

Tässä muutamia kuvia meidän kodista


Olohuone, kun takankin ympäriltä on poistettu viimeisetkin suojaukset. Lisäksi osassa olohuonetta on jo listat paikoillaan.



...ja niin valo tuli...






Hälytysjärjestelmä myös asennettuna. Testailtiin eilen, miten sammutetaan palohälyttimien huuto, jos ne sattuisivat laukeamaan.



Kylppärin valaisin ja suihkut asennettuna ja toiminnassa.



Ja kiuas sai kivet päällensä



Ja muutama ulkokuva





Appiukko rakensi portaat jokaisen ulko-oven eteen. Onneksi, sillä itsellä on mennyt kaikki aika keskittyessä sisätilojen viimeistelyyn.